top of page
 • danielbergstedt

Till Fraktservice söker vi nu en Speditör med god tullkunskap för import- och exportsändningar

Uppdaterat: 10 jan.Speditör Import och Export

Marieholm, Göteborg

Till Fraktservice kontor på Marieholmsgatan 82-84 centralt i Göteborg söker vi nu en Speditör som har god kunskap i Tullhantering för både import- och exportsändningar. Vi är ett företag med ambitionen att växa i nära kontakt med våra kunder och samarbetspartners. Är du en person som är engagerad, positiv och redo för nya utmaningar vill vi gärna att du söker denna tjänst.

Ditt arbete Som speditör hos oss kommer dina huvuduppgifter vara att arbeta med logistik, import, export och olika projekt. I rollen kommer det att finnas möjlighet att både ta del av och bidra till utvecklingen som sker hos oss. I ditt ansvar ingår:

 • Daglig planering och kontakt med kunder

 • Hantera bokningar och offerter

 • Kundrelationer

 • Samarbete med agenter och andra samarbetspartners

 • Arbete med tullager, samt tillhörande administrativa arbetsuppgifter

 • Tulldokumentation med TFS

Din profil Vi ser gärna att du kommer från branschen och har ett par års erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Du behöver vara strukturerad och noggrann för att fungera bra i denna roll. Det är till fördel om du är en lagspelare med positiv inställning och förmågan att arbeta under periodvis hög arbetsbelastning. Det är även en hel del självständigt arbete men där du snabbt ska kunna ställa om till att vara en person som är en del av en helhet på Fraktservice där vi samarbetar nära terminalen. Kvalifikationer

 • Van vid att arbeta i Officepaketet

 • Goda kunskaper i svenska och engelska

 • Erfarenhet från branschen

 • Bör ha tullkunskap och utbildning inom logistik

Ansökan och kontakt Du söker tjänsten genom att klicka på Ansök och skicka in ditt CV med personligt brev. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag som är den 27 januari 2023. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef Magnus Lindqvist på Magnus.lindqvist@fraktservice.se.


Ansök Här

Välkommen med din ansökan! Fraktservice har varit verksamt ända sedan 1984 och har under 2021 förvärvats av nya ägare (Ragn-Sells). Tillsammans är vi omkring 17 medarbetare som jobbar här och vi värdesätter vår långa erfarenhet av branschen och vår personliga prägel på bolaget. Vi förfogar över 30 000m2 terminalyta varav 15 000m2 är lageryta och vi erbjuder t ex ompackning och lagring av gods, hantering (stripp och stuff) och transport av containers​. Vi har egen åkeriverksamhet och transportförmedling både för lokala och globala transporter.


130 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

We are pleased to announce that since today FRAKTSERVICE I GÖTEBORG AB is now part of the Ragn-Sells group. The environmental company Ragn-Sells converts waste into pure raw materials so that they can

bottom of page