top of page
  • danielbergstedt

Speditör Sökes

Till Fraktservice kontor på Marieholmsgatan 82-84 centralt i Göteborg söker vi nu en Speditör som har god kunskap i Tullhantering för både import- och exportsändningar. Vi är ett företag med ambitionen att växa i nära kontakt med våra kunder och samarbetspartners.

Är du en person som är engagerad och positiv som brinner för tullhantering och logistik? Då vill vi gärna att du söker denna tjänst!

Ditt arbete

Som speditör hos oss kommer dina huvuduppgifter vara att arbeta med tullhantering, logistik, import och export. I rollen kommer det att finnas möjlighet att både ta del av och bidra till utvecklingen som sker hos oss.

I ditt ansvar ingår:

Samarbete med agenter och andra samarbetspartners

Arbete med tullager, samt tillhörande administrativa arbetsuppgifter

Hantera bokningar och offerter

Daglig planering och kontakt med kunder

Tulldokumentation med TFS

Din profil

Vi ser gärna att du kommer från branschen och har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du behöver vara strukturerad och noggrann för att fungera bra i denna roll. Det är till fördel om du är en lagspelare med positiv inställning och förmågan att arbeta under periodvis hög arbetsbelastning.

Det förekommer mycket självständigt arbete samtidigt som du är en stor del av helheten på Fraktservice där vi samarbetar nära terminalen.

Kvalifikationer:

Mycket goda tullkunskaper

Erfarenhet av arbete inom logistik

Erfarenhet från branschen

Van vid att arbeta i Officepaketet

Goda kunskaper i svenska och engelska

Ansökan och kontakt

Du söker tjänsten genom att klicka på Ansök och skicka in ditt CV med personligt brev. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag som är den 3 december 2023.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef Magnus Lindqvist på Magnus.lindqvist@fraktservice.se.

Välkommen med din ansökan!

69 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Fraktservice becomes part of Ragn-Sells

We are pleased to announce that since today FRAKTSERVICE I GÖTEBORG AB is now part of the Ragn-Sells group. The environmental company Ragn-Sells converts waste into pure raw materials so that they can

Comments


bottom of page