top of page
  • lisabarryd3

Nya ägare och VD för Fraktservice AB

Uppdaterat: 7 sep. 20202020-06-30 förvärvades Fraktservice av nya ägare. Vid bolagsstämma utsågs ny styrelse samt VD. Jag heter Jonatan  Larsson och kommer i min nya roll som VD att leda bolaget ini en ny fas präglad av nysatsning och modernisering.


Nya ägare

Jag heter Jonatan  Larsson och kommer i min nya roll som VD att leda bolaget ini en ny fas präglad av nysatsning och modernisering.”

Vår ambition är att fortsätta driva och utveckla verksamheten inom transport och logistik genom att bevara och utöka samarbetet med nya & befintliga kunder och samarbetspartners. Stort fokus kommer att ligga på att utveckla processer, system och utrustning i syfte att modernisera företaget.

Lokalernas unika och attraktiva läge centralt i staden i kombination med dess utformning ger oss utomordentligt goda förutsättningar för att fortsätta utveckla vårt komplexa tjänsteerbjudande. Fraktservice kommer fortsatt att vara lokaliserade på Marieholmsgatan 82-84 i Göteborg och fortsätter erbjuda transporter såväl lokalt som internationellt. 

Utöver att lossa båtar vid egen kaj finns möjlighet till järnvägstrafik in till områdets stora ranger och lagerytor. Med lång erfarenhet utför vi omlastning och bearbetning av skrymmande och tungt material. Många av våra befintliga kunder är verksamma inom import och export och vi hanterar allt ifrån jäst till industrirobotar.

Fraktservice har även eget tullager som möjliggör ett brett och komplett intermodalt tjänsteerbjudande. Våra kunder kan kombinera tjänster som lagring, lastning och frakt där de kan hyra allt ifrån pallplatser till egen lageryta och kombinera detta med tjänster inom tull, terminal och åkeri utifrån sina behov.

Med detta vill jag önska alla kunder och samarbetspartners varmt välkomna att fortsätta utveckla samarbetet med oss.


Jonatan Larsson VD, Fraktservice Aktiebolag.

680 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page