top of page
  • nicklasjohansson6

2020 ett exceptionellt år för Fraktservice

Uppdaterat: 12 apr. 2021

Vid förvärvet halvårsskiftet 2020 hade bolaget ett svagt resultat där effekter av Covid hade slagit till. Rörelsen behövde på många sätt tas om hand och rustas upp. Vi startade en förändringsresa som på väldigt kort tid fått goda resultat.Vår vd Jonatan reflekterar:

”Vi skapade redan vid förvärvstillfället en tydlig målbild om utveckling och modernisering av bolaget. Vi satte ambitiösa mål, gick in med mycket energi och vågade ta oss an även de obekväma besluten. Jag hade personligen ingen tidigare erfarenhet från eller nätverk inom logistikbranschen, men tack vare ett riktigt gott gäng, ambitiösa medarbetare så har vi tillsammans vänt den motvind som blåste. Under knappt ett års tid har vi lyckats med förvandlingen från ett problemtyngt bolag till en välskött verksamhet med ett positivt årsbokslut. Det är vi naturligtvis väldigt stolta över!” säger vd Jonatan Larsson.

”Nu blickar vi fortsatt framåt. Vi vill passa på att tacka alla befintliga kunder och samarbetspartner och hälsar nya kunder varmt välkomna till oss. Och ja, vi har kapacitet och plats för många fler, så kontakta oss gärna så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er med terminal- och logistiktjänster centralt i Göteborg”.

276 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page